tisdag 2 augusti 2011

Kommissarie Winter - Himlen Är En Plats På Jorden

Samtidigt som Winter utreder en rad brutala överfall mot manliga studenter får polisen in anmälningar om att små barn blivit kontaktade av en man med videokamera. Winter anar ett samband mellan de båda utredningarna och när en fyraårig pojke försvinner från en lekplats startar en nervös kamp mot klockan. Kommissarie Winter vet att han inte har mycket tid på sig för att förhindra en katastrof.

Jag försöker verkligen att hitta nåt bra med filmerna om Kommissarie Winter men efter att ha sett fyra filmer så kan jag konstatera att det finns inget som är bra, dålig handling, dåliga och oengagerade skådisar och en regissör som uppenbarligen inte vet vad han gör.

Även i denna film så är det nån som bestämt sig för att ta livet av bögar vilket vi redan sett i Dans Med En Ängel.

Även här får vi några riktigt pinsamma scener bla när gänget sitter på en fullsatt restaurang och diskuterar fallet och refererar offren och dom misstänkta som bögar och bögvänner helt öppet. 

”Tyvärr” så har jag inte fått tag på den föregående filmen Låt Det Aldrig Ta Slut men det känns som är det inte spelar nån roll för jag tvivlar att den mot förmodan skulle vara bra.


Betyg 2/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar