måndag 19 december 2011

Noll Tolerans

Johan Falk, en f.d. polis i nationella insatsstyrkan och numera kriminalinspektör på krimjouren i Göteborgs City,dras in i ett skottdrama i en gränd vid Nordstan strax efter julhandelns slut på julafton.

Han gör en hjältemodig insats som bland annat räddar livet på ett barn men dras sedan in i en mardrömslik spiral av händelser som leder till att han själv blir åtalad Han ser ingen annan utväg än att fly han tar lagen i egna händer i jakten på sanningen och blir därmed efterlyst och jagad av sina egna kollegor.

Noll Tolerans är den bästa svenska snutfilmen som gjorts och Jakob Eklund är perfekt i rollen som Johan Falk när han ska rentvå sig från misstankarna som han själv försatt sig i.

Även Peter Andersson är perfekt i rollen som den kriminelle Leo Gaut som inte drar sig för någonting när han hotar vittnen.

Det bjuds på action i mängder i form av en riktigt snygg biljakt genom Göteborgs innerstad med tillhörande skottlossning, vidare så får vi lite slagsmål och mer skottlossning.

Det finns verkligen inget negativt att säga om Noll Tolerans så se den om du inte redan gjort det om du vill se svensk snutfilm när den är som bäst.



Betyg 10/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar