torsdag 1 december 2011

Ålder Okänd

Ett nödrop från en kollega och rival ur Peter Walls forskarförflutna får honom att hastigt resa till en avsides, exklusiv hälsoklinik. Med den som täckmantel har några forskare i största hemlighet bedrivit lyckosamma försök på människor med en åldersbromsande substans, GDF. Nu har plötsligt åldrandeprocessen börjat skena.

Själva grundidén med att kunna stoppa åldrandet känns intressant och spännande och det skulle kunna bli en bra thriller när det visar sig att allt inte står rätt till men tyvärr så övergår spänningen och blir ett vanligt tråkigt drama som aldrig riktigt tar fart och man blir engagerad.

Man försöker förklara hur dom tänker när dom ska komma på ett återställa åldringsprocessen men det känns inte riktigt trovärdigt och mest som en förenklad nödlösning på nåt som dom inte vet hur dom ska få till ett slut på.

För att vara ett thrillerdrama från 90-talet med relativt kända skådisar i dom flesta rollerna så har man inte riktigt fått till en intressant handling om ett intressant ämne.



Betyg 3/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar