fredag 8 juli 2011

Johan Falk - Gruppen För Särskilda Insatser

Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, G.S.I - Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten. Men Johan får problem: hans familj flyttar inte med honom hem. Familjen består numera av Johan, Helén och hennes dotter Nina, samt Johan och Heléns gemensamme son Ola som är fem år. Avsaknaden av sin familj får Johan att se G.S.I som ett substitut, där all vaken tid fokuseras på att fånga kriminella.

Den enda av dom sex nya filmerna om Falk som gick upp på bio och det märks mest av att budgeten är lite högre än vanligt sen är filmen nästan två timmar vilket jag inte ser som nån fördel då det förekommer en del utfyllnad, ok för att man vill presentera alla nya karaktärer men det hinner man ju ändå med i dom kommande fem delarna.

Visst är det en bra film men man börjar tröttna på filmer om värdetransportrån nu fast gillar man att fortfarande se sånt så ok.


Betyg 6/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar