måndag 30 januari 2012

Arne Dahl - Till Toppen Av Berget

Vem var egentligen måltavlan när en svensk familj, två vuxna och ett litet barn, sprängdes till döds strax utanför Amsterdam? En svensk journalist och ett ovanligt sprängmedel kopplat till ett holländskt narkotikasyndikat är det enda A-gruppen har att utgå ifrån när fallet hamnar på deras bord. Hos den holländska polisen hittar Söderstedt och Chavez den första av många chockerande pusselbitar i en utredning som sträcker sig från Amsterdams utkanter till de mörkaste av familjehemligheter i Stockholm.

Hade inte så stora förhoppningar efter del två men den här var riktigt bra även om den inte kommer upp i samma klass som ettan när det handlar om pedofiler och knarksmuggling så håller det hela vägen,

Det bjuds på massa spänning och några intressanta sidohandlingar men tyvärr även lite för mycket om en av polisernas privatliv när han helt plötsligt blir pappa och en annan som strular runt med två olika tjejer och får problem, jag tycker att det är bättre när man inte vet allt för det gör karaktärerna mer intressanta än om man vet allt.

Det finns inte så mycket mer att skriva så gillar du dom tidigare delarna så gillar du även denna.


Betyg 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar