lördag 15 oktober 2011

Ögat

Hon älskar honom besinningslöst, Han är besatt av henne. Allt kunde ha varit bra.

Vad hon än säger, och vad hon än gör, så kan hon inte övertyga honom att det är han, och bara han, som är Mannen i hennes liv. Att hon inte skulle kunna älska någon annan. Han beslutar sig för att testa deras förhållande till det yttersta…

Samuel Fröler spelar Fredrik som är besatt av sin fru och fejkar sin egen död för att testa om hon fortfarande kommer att vara honom trogen.

Det stora problemet är att filmen känns lite för lång när den nästan är två timmar även om det bjuds på en del spänning i form av att Fröler smyger runt och filmar sin fru och försöker få henne av vara otrogen.

Frun som spelas av Lena Endre har en "fling" med Mikael och han misstänker att allt inte står rätt till och börjar söka efter sanningen.

Filmen är del fem av sju i Richard Hoberts svit som De Sju Dödssynderna och tillsammans med Händerna och Spring För Livet den enda som kan klassas som thriller och det spelar ingen roll om man inte har sett dom föregående filmerna i serien men man förstår vissa saker bättre om man gjort det men som sagt inget krav.


Betyg 4/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar